La UE Santboiana s’emporta un derbi boig

L’equip de Lewis Williams va capgirar el partit a la segona part amb una remuntada èpica després d’anar per darrere en el marcador en moltes fases contra un gran Barça.

Un instant del vibrant derbi que es van emportar els de Williams // UE Santboiana

Un instant del vibrant derbi que es van emportar els de Williams // UE Santboiana

La Unió Esportiva Santboiana es va endur el derbi de la segona volta de la Divisió d’Honor de rugbi després de guanyar el FC Barcelona a La Teixonera (33-56) en un partit boig que, finalment, va caure del bàndol visitant en una segona part on va capgirar el marcador advers amb el qual es va arribar al descans. A la primera jornada es va imposar per 31 a 10 al Baldiri Aleu.

El partit va començar amb un Barça dominador que es va avançar en el marcador per 19 a 0 després d’aconseguir tres marques en els primers 22 minuts. La Santboiana, però, va retallar distàncies amb un assaig i la posterior transformació per situar el 19-7 a l’electrònic. Dues marques més dels visitants van posar el 26-21 després d’un assaig dels blaugranes. Amb aquest resultat es va arribar al descans en un partit vibrant per part dels dos equips.

La segona part va arrencar amb un nou assaig del Barça que posava contra les cordes a la Santboiana (33-21) al minut 51 però sis minuts després va començar la remuntada èpica dels jugadors de Lewis Williams. Cinc marques consecutives del degà van ser definitives i van decidir el partit. Un parcial de 0-35 va enfonsar a l’equip entrenat per Stacy Duvenage. Els de Sant Boi van marxar de La Teixonera amb la victòria contra un FC Barcelona que va plantar cara als visitants en tot moment.

Els dos equips van aconseguir el bonus després d’aconseguir més de quatre assajos en un partit on els atacs van superar clarament a les defenses i que va ser de caire ofensiu i entretingut per a l’espectador. La Santboiana va aconseguir la seva anotació més alta de la temporada. El partit va ser arbitrat per Alhambra Nievas, qui va ser escollida com la millor col·legiada de rugbi del món.

Amb aquesta victòria el degà es manté en les quatre primeres posicions de la classificació mentre que el Barça seguirà a la part baixa una jornada més. Després de les festes de Nadal l’equip santboià rebrà el VRAC Quesos Entrepinares al Baldiri Aleu el diumenge 8 de gener i els blaugranes viatjaran a Valladolid per jugar contra El Salvador.

Recomanacions personalitzades