La UE Santboiana passa per sobre del líder

El degà va superar amb claredat l’únic equip que es mantenia invicte fins a aquesta jornada de la competició en un partit que va dominar de principi a fi amb mà de ferro.

Imatge del partit // UE Santboiana - Jordi Elias

Imatge del partit // UE Santboiana – Jordi Elias

La UE Santboiana va derrotar l’Alcobendas, líder de la Divisió d’Honor de rugby, a l’estadi Baldiri Aleu en la desena jornada per un contundent 38 a 7 en un partit que va controlar completament. El resultat va fer justícia al joc desplegat per l’equip local contra un conjunt madrileny que va ser inferior en totes les facetes del joc i que no va tenir resposta davant l’allau de joc dels catalans.

La Santboiana va realitzar un gran partit en defensa que va impedir als visitants trobar-se còmodes sobre el terreny de joc. La primera part va estar igualada fins que Albert Millan va obrir el marcador amb un cop de càstig. Al descans es va arribar amb el resultat d’11 a 0. L’equip de Lewis Williams va deixar sense anotar el líder invicte de la competició.

En la segona part, els santboians van rematar al seu rival i no li van donar cap opció per a la remuntada. Va ser un festival de tot l’equip on va aconseguir les quatre marques que l’atorguen el bonus ofensiu davant d’un Alcobendas que no va reaccionar davant del desplegament local i va encaixar la primera derrota de la temporada.

Amb aquesta victòria la Santboiana es col·loca a la quarta posició de la classificació amb 35 punts, un per sobre del Complutense Cisneros, i per sota de l’Alcobendas, que segueix líder, El Salvador (2n) i el Quesos Entrepinares (3r).

Recomanacions personalitzades