L’episodi de pluges inunda el pàrquing de l’Alcampo i provoca la caiguda d’arbres

Protecció Civil de Sant Boi va realitzar durant tota la tarda 11 actuacions per caiguda d’arbres i va haver d’extreure aigua de les dues sortides del pàrquing inferior del Centre Comercial Alcampo. Diversos veïns han fotografiat els efectes de les intenses pluges, fins i tot amb calamarsa.

L’episodi d’intenses pluges que van caure durant la tarda i nit del passat 23 de novembre va tenir incidències lleus en diversos punts de la ciutat. En especial, a l’aparcament subterrani del Centre Comercial Alcampo, que va quedar inundat a les zones de les sortides a l’exterior.

Protecció Civil de Sant Boi va extreure l’aigua acumulada i també va haver de realitzar 11 actuacions per arbres que van caure total o parcialment i en que comportaven un risc per a les persones o per la circulació de vehicles. A més, per ordre de la Conselleria d’Interior, es van tancar els accessos al riu per perill de crescudes.

De fet l’augment del cabal del Llobregat era molt evident el matí posterior, tot i que l’alerta per inundacions ja es va desactivar la jornada prèvia a la nit. Segons els Bombers, les comarques amb més incidències van ser el Vallès Occidental (44), Anoia (42) i el Baix Llobregat (32).

Sant Boi Diari ha recopilat diverses imatges tan de Protecció Civil com de veïns de Sant Boi que il·lustren els efectes de les pluges a la ciutat.

Recomanacions personalitzades