La UE Santboiana guanya el derbi català però perd a Valladolid

L’equip visitant va ser superat de forma contundent pel vigent subcampió de lliga en un partit on els jugadors del degà van anar a remolc del conjunt castellà a excepció dels primers minuts. En la primera jornada, els santboians van guanyar al Barça.

Imatge del primer partit de lliga // Jordi Elias -- UE Santboiana

Imatge del primer partit de lliga // Jordi Elias — UE Santboiana

La UE Santboiana va perdre en la seva visita a l’Estadi Pepe Rojo de Valladolid contra el Quesos Entrepinares (36-14) en la segona jornada de la Divisió d’Honor de rugby. Els visitants van anar a remolc del seu rival durant tot el partit a excepció dels primers minuts. Amb aquesta derrota el degà es queda amb els 5 punts que va aconseguir a la jornada inaugural amb la victòria en el derbi contra el Barça.

Al principi del partit la Santboiana van plantar cara a l’equip local i es va situar per davant al marcador (3-7) amb un assaig d’Afa Taulí però el Quesos va reaccionar i amb un parcial de 13 a 0 va capgirar l’electrònic. Al descans es va arribar amb victòria local (16-7). L’equip de Michael Broad no va ser capaç de fer cap punt des de el minut 14 fins a la mitja part.

La segona part va començar amb esperances per als santboians amb un assaig de càstig i la posterior transformació d’Héctor García que ajustaven el marcador (16-14) però a partir d’aquí els visitants es van enfonsar i l’Entrepinares ho va aprofitar per sentenciar el partit al seu favor. Un parcial de 20 a 0 va ser definitiu i els catalans van sortir sense puntuar i sense bonus del Pepe Rojo.

A part del resultat cal lamentar una altra mala notícia. Marcos Puig, jugador de la Santboiana, va patir una fractura del peroné, segons ha informat el club. L’apertura es va lesionar greument al minut 3 de partit. Una baixa important per a l’equip de cara als pròxims compromisos de la competició.

Victòria contra el Barça

En la primera jornada es va endur el derbi català de la primera jornada de la Divisió d’Honor de rugby després de guanyar el FC Barcelona (31-10) a l’estadi Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat el dissabte passat. A la primera part va haver-hi igualtat però a la segona meitat l’equip local es va acabar imposant als blaugranes amb un parcial de 14 a 0.

La igualtat va marcar la primera meitat del derbi amb anotacions per part dels dos equips amb Nöel Marx (Barça) i Federico González i Lionel Taulí (Santboiana) com a jugadors més destacats. Al descans es va arribar amb el marcador de 17 a 10. A la segona part Javier Orbaneja i Sam Burgess van sentenciar el partit per al conjunt dirigit per Michael Broad amb dos assajos que van ser culminats amb les transformacions d’Hèctor Garcia. L’equip culé no va aconseguir cap punt.

Recomanacions personalitzades