Esport i solidaritat tornen a sumar en l’11è Cros Solidari per la Salut Mental

La prova es realitzarà al Parc de la Muntanyeta el proper 9 d’octubre i la recaptació es destinarà a programes solidaris i de recerca en patologies mentals que es duen a terme en el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Imatge de l'edició anterior del Cros Solidari // Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Imatge de l’edició anterior del Cros Solidari // Parc Sanitari Sant Joan de Déu

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi organitzen l’11è Cros Solidari per la Salut Mental el diumenge 9 d’octubre al Parc de la Muntanyeta.

En aquest esdeveniment esportiu, que s’emmarca dins dels actes de commemoració del Dia de la Salut Mental, es conjuguen l’activitat física saludable i la solidaritat cap a aquelles persones que pateixen alguna patologia mental.

Enguany, el Cros incorpora com a novetat l’oportunitat de demostrar la nostra solidaritat amb aquells que més ens necessiten. La “volta solidària” ofereix la possibilitat de córrer o caminar, durant 500 metres, al costat de les persones que pateixen algun trastorn mental. Per a la volta solidària, que no serà cronometrada, no cal dorsal.

L’11è Cros Solidari per la Salut Mental vol continuar sent un exemple d’integració mitjançant l’esport com ho palesa el fet que es tracti d’una activitat oberta a tota la ciutadania, on els veritables protagonistes són els escolars, els atletes federats i, per suposat, totes aquelles persones que vulguin participar. Una jornada lúdica i solidària, un veritable gest d’hospitalitat i d’aixopluc cap a persones que, moltes vegades, no tenen l’opció de participar en aquest tipus d’esdeveniments.

La recaptació es destinarà a programes solidaris i de recerca en patologies mentals que es duen a terme en el Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb l’objectiu de millorar l’assistència i la qualitat de vida de les persones amb aquest tipus de trastorns.

Recomanacions personalitzades