El Museu de Sant Boi renova el distintiu de qualitat SICTED

L’equipament cultural municipal aconsegueix per tercera vegada la condecoració SICTED, que reconeix el compromís amb la qualitat turística. 

Els regidors rebent el distintiu // Ajuntament de Sant Boi

Els regidors rebent el distintiu // Ajuntament de Sant Boi

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, juntament amb els ajuntaments de la comarca, ha lliurat els distintius de compromís per a la qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació), en reconeixement a l’esforç i l’aposta per la qualitat turística de les empreses i entitats. El Museu de Sant Boi ha estat reconegut novament i ha renovat la distinció de qualitat.

El museu santboià va rebre el distintiu de qualitat per primera vegada fa dos anys. Des de llavors, l’ha anat renovant cada estiu. La consellera del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Mireia Monfort, ha lliurat el diploma i la placa SICTED al regidor de Cultura, José M. González, i a la regidora de Turisme, Elena Amat.

A Sant Boi també el té l’empresa de transport AvantGrup. Un total de 41 empreses del Baix Llobregat han obtingut el distintiu. D’aquestes, 36 renoven el segell de qualitat i cinc l’han rebut enguany per primer cop.

A la província de Barcelona en total han estat distingides 456 empreses i serveis de dotze destinacions (entre les quals el Baix Llobregat). En total, a Catalunya hi ha 514 empreses distingides i a Espanya un total de 4.229 empreses de 188 destinacions.

Recomanacions personalitzades