El Santboià es jugarà l’ascens a Tercera en la tornada de la promoció

Els santboians no van aconseguir marcar com a visitants a La Jonquera i hauran de guanyar a casa per pujar a Tercera. 

Una de les accions del partit // FC Santboià

Una de les accions del partit // FC Santboià

El Futbol Club Santboià no va passar de l’empat (0-0) al camp de Les Forques contra la Unió Esportiva La Jonquera a l’anada de la promoció d’ascens a Tercera Divisió. Es van enfrontar els segons classificats dels dos grups de Primera Catalana en un partit marcat per la igualtat i tot es decidirà a la tornada al Baix Llobregat.

El primer assalt va ser un matx parell on els dos conjunts no van tenir gaires ocasions de gol. El mític porter Rafa Leva, però, va ser un dels jugadors destacats per aconseguir aturar alguna ocasió clara. Josele i Buba van se els homes més incisius en atac. D’altra banda, Pol Compte va ser l’home més perillós dels locals.

El Santboià està obligat a guanyar el partit a casa per assolir l’esperat ascens de categoria. Si hi ha empat a gols, pujaria la UE La Jonquera. El partit de tornada serà el pròxim diumenge 12 de juny a l’estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi a partir de les sis de la tarda.

Recomanacions personalitzades