L’Ajuntament dóna 133 ordinadors antics a les entitats del municipi

L’Ajuntament de Sant Boi ha cedit gratuïtament 133 ordinadors a 21 entitats i associacions de la ciutat. Els equips informàtics tindran així una segona vida, després d’haver estat substituïts per noves unitats en diferents dependències municipals.

Un moment de l'acte de lliurament dels ordinadors a les entitats // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Un moment de l’acte de lliurament dels ordinadors a les entitats // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

El consistori ha entregat 133 equips informàtics antics a 21 entitats ciutadanes de Sant Boi, tal i com va fer l’any passat. Els ordinadors s’han adjudicat mitjançant una convocatòria pública adreçada a donar suport a les activitats de les entitats sense ànim de lucre.

El 100% de les sol·licituds presentades s’han pogut satisfer. Entre les entitats beneficiàries de la cessió hi ha associacions de gent gran, clubs esportius, esplais, escoles, associacions de veïns i entitats solidàries.

Recomanacions personalitzades