La Fundació Gasol imparteix una classe magistral de bàsquet als joves del Vente Pa’ká

Una vintena de joves de la ciutat han participat en una classe magistral de bàsquet impartida per l’exentrenador del FC Barcelona Joan Montes, i l’exjugador del Barça José Luís Galilea. El clínic de bàsquet s’ha realitzat en el marc de les activitats del programa Vente Pa’ká que organitza la Fundació Marianao. 

Una vintena de joves han participat en el clínic de bàsquet // Fundació Pau Gasol

Una vintena de joves han participat en el clínic de bàsquet // Fundació Pau Gasol

És el segon any que la Fundació Gasol s’implica en el programa Vente Pa’ká, que pretén fomentar els hàbits de vida saludables dels adolescents i joves de la ciutat. En aquesta ocasió, s’ha organitzat una lliçó magistral de bàsquet (clínic), on els participants han tingut l’oportunitat de conèixer els fonaments tècnics del bàsquet amb l’exentrenador del FC Barcelona Joan Montes, que a més els ha adreçat una xerrada sobre els valors del bàsquet vinculats a l’esportivitat, el treball en equip i l’actitud.

A més, la vintena de joves d’entre 15 i 17 anys que han participat en l’activitat, han pogut conèixer a l’exjugador del FC Barcelona José Luís Galilea, que els ha explicat com és el dia a dia d’un esportista i algunes anècdotes de la seva etapa com a jugador professional. Després de la classe, es va realitzar un torneig de bàsquet dins dels actes del mateix programa.

És el desè any que la Fundació Marianao dóna vida a les nits santboianes amb el Vente Pa’Ka. Es tracta d’un programa d’oci juvenil alternatiu que és gestionada pels joves i dirigida a ells, i ofereix activitats de gran diversitat proposades pels mateixos participants durant 18 caps de setmana a l’any en horari de 10 de la nit a 3 de la matinada, en diferents instal·lacions de la ciutat.

Recomanacions personalitzades