El Sant Boi es proclama campió de la Copa Catalunya de softbol sènior femení

El CBS Sant Boi s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya de softbol sènior després de superar al Gavà en la final. 

Imatge de l'equip guanyador // CSB Sant Boi

Imatge de l’equip guanyador // CSB Sant Boi

Èxit del Club de Beisbol i Softbol Sant Boi. L’equip sènior femení ha aconseguit el títol de campió de la Copa Catalunya després de superar en la final al Projecte Softball Gavanenc per un resultat de 6 a 4.

Les noies de Xavier Civit no han tingut fàcil. Després d’avançar-se per 0 a 2, han vist com el rival ha remuntat fins a aconseguir el 3 a 2. Gràcies a un bon seguit de hits en el sisè inning, les santboianes han pogut anotar quatre curses consecutives per, finalment, guanyar al títol.

La copa ha estat entregada pel president de la FCBS, Jordi Vallés.

Recomanacions personalitzades