El FC Santboià aconsegueix el lideratge de Primera Catalana sota la pluja

CF Reddis 1-2 FC Santboià. Els de Sant Boi ja són primers després de guanyar al camp del Reddis en una tarda de fred i pluja. 

Els jugadors esperen l'inici de la segona meitat sota la pluja // FC Santboià

Els jugadors esperen l’inici de la segona meitat sota la pluja // FC Santboià

Potser no va ser la tarda més bonica que es recordi però ni el fred ni la pluja van poder amagar que el dissabte 27 de febrer el Futbol Club Santboià va tornar a col·locar-se líder de Primera Catalana després de superar a domicili al CF Reddis per 1 gol a 2. Els de Juan Camilo Vázquez no defensaven aquesta posició privilegiada des del passat mes de novembre.

El partit no va ser fàcil tot i que la primera part va acabar amb un clar 0 a 2. Després d’acumular ocasions de gol, els santboians van avançar-se gràcies a una diana en pròpia porta a la mitja hora de joc. Tot just abans del descans, Kevin va fer el 0 a 2.

En el segon temps els de Reus van llançar-se a l’atac buscant l’empat i, en el minut 77, Ricard d’Antonio va batre Rafa Leva amb un gol de falta directa (1 a 2). Tocava patir i el Santboià ho va saber fer per portar-se els tres punts cap al Baix Llobregat.

El Santboià és líder empatat a punts amb el Balaguer i Vilanova. En una competició més que igualada, un bon grapat d’equips segueixen de ben a prop els tres equips del capdavant de la classificació. Això sí, els de Sant Boi poden dir que, ara per ara, només depenen d’ells mateixos.

Recomanacions personalitzades