El FC Santboià aconsegueix una victòria treballada a Amposta

CF Amposta 0-1 FC Santboià. Els de Juan Camilo Vázquez s’emporten els tres punts al Municipal d’Amposta en un partit que va presentar dificultats. 

Els jugadors del Santboià celebrant el gol // FC Santboià

Els jugadors del Santboià celebrant el gol // FC Santboià

Després de dues jornades sense guanyar, el Club Futbol Santboià torna a la victòria. L’equip entrenat per Juan Camilo Vàzquez es va emportar els tres punts del camp del Club Futbol Amposta després de guanyar per 0 a 1 amb gol de Pedro Bravo.

El matx va ser un estira-i-arronsa entre els dos conjunts en una disputa molt igualada que es va decidir per una errada defensiva dels locals a mitjans de la segona part. Abans els visitants ja havien disposat d’una clara ocasió de gol des dels 11 metres però Guillem Pallisé va aturar el penal llençat per Roberto Camacho.

Amb aquesta victòria, els de Sant Boi se situen a només tres punts de la primera posició de Primera Catalana.

 

Recomanacions personalitzades