Arriba la temporada de teatre i música de primavera a Can Massallera

Comèdia, màgia, percussió, dansa, improvisació… A partir del 24 de gener s’inicia una nova de Temporada d’Arts Escèniques i Música a Can Massallera, amb grans noms del panorama artístic com Lolita Flores, Dolo Beltran, Miquel Sitjar o Francesc Luchetti.

Arts Escèniques i Música gener-juny 2016 // Ajuntament de Sant Boi

Arts Escèniques i Música gener-juny 2016 // Ajuntament de Sant Boi

Quinze espectacles de diversos gèneres conformen la temporada primaveral de teatre i música de Sant Boi, que comença el 24 de gener amb l’obra «La plaza del Diamante«, una adaptació de l’obra de Mercè Rodoreda amb la interpretació magistral de Lolita Flores, fent el paper de Colometa, i música de Pascal Comelade.

Després d’aquest primer plat fort, aniran circulant per Can Massallera fins el 12 de juny espectacles molt variats com la màgia de Raphael Capri, la comèdia «Test» de Jordi Vallejo, el cante flamenc de Pere Martínez Quartet, el drama tacat de corrupció «Cloaca» de Maria Goos, el costumisme d’Àngel Guimerà amb l’obra «Maria Rosa» adaptada per Carlota Subirós, o la Coral Pedres Blanques de Can Carreres.

Recomanacions personalitzades