La cavalcada de Reis s’endinsa en un bosc encantat

La cavalcada de Reis 2016 a Sant Boi s’inspira en la fantasia dels relats de El Senyor dels anells i Les cròniques de Nàrnia per recrear un bosc encantat ple de follets, trolls, elfs i fades. Els Reis Mags d’Orient sortiran a les 17.30h del parc de la Muntanyeta i recorreran els carrers de la ciutat fins arribar a l’Ajuntament.

Cavalcada de Reis 2016 de Sant Boi de Llobregat

Cartell de la Cavalcada de Reis 2016 de Sant Boi de Llobregat

Els Reis Mags d’Orient arribaran a Sant Boi a través d’un bosc frondós ple d’èssers fantàstics. Aquesta és l’animació que han construït les entitats del municipi, conjuntament amb el departament de cultura de l’Ajuntament, per celebrar l’arribada de Ses Majestats aquest dimecres 5 de gener. Amb un miler de participants que han preparat les carrosses i formaran part del seguici, la cavalcada de Reis es consolida com una de les grans cites de l’any a la ciutat.

L’èxit de la cavalcada de Reis no s’explica sense la implicació del món associatiu. Cada entitat s’encarrega del muntatge, decoració i il·luminació de les carrosses i del vestuari i maquillatge del seguici. Enguany participen a la cavalcada les entitats Associació Cultural Nuestra Señora de Lourdes, AMPA Benviure, AMPA Salesians Mare de Déu dels Dolors, Tots Som Santboians, Associació Cultural Andalusa Casa de Sevilla, Diables de Sant Boi, Comissió de Festes Cooperativa Molí Nou, Associació Cultural Andalusa Casa de Cadiz, Associació de Familiars d’Alumnes Vedruna, Federació Els Garrofers, Voluntaris del RMAC Sant Boi (Refugi Municipal d’Animals de Companyia), Josefa Hernández i Lola Cabello.

Recorregut tradicional

El recorregut de la cavalcada de Reis és d’uns sis quilòmetres i començarà a les 17.30h al Parc de la Muntanyeta amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Tot seguit la comitiva passarà pels carrers Baldiri Aleu, ronda Sant Ramon, Onze de Setembre, plaça Catalunya, Francesc Macià, Lluís Pasqual Roca, Riera Basté, plaça dels Salesians, Eusebi Güell, ronda de Sant Ramon, Frederic Mompou, Rubió i Ors, Girona, Pablo Picasso, plaça del Pallars Sobirà, Carles Martí, i rambla de Rafael Casanova. Finalment es preveu que cap a les 21 hores els Reis arribin a la plaça de l’Ajuntament, on rebran les Claus de la Ciutat perquè puguin obrir totes les portes i deixar els seus regals.

Recomanacions personalitzades