La UE Santboiana cau a casa contra un VRAC imparable

Els de Sant Boi cauen contra el Valladolid RAC, equip que ha guanyat tots els partits aquesta temporada, per 26 a 32. 

Muntatge fet per la UE Santboiana, que amplia la informació del matx // UE Santboiana

Muntatge fet per la UE Santboiana, que amplia la informació del matx // UE Santboiana

El VRAC Valladolid porta un inici de temporada imparable en la màxima categoria del rugbi estatal. De moment no han fet res més que guanyar i el partit contra la UE Santboiana al Baldiri Aleu no ha estat una excepció. Això sí, els de Sant Boi ho han posat difícil.

En els primers minuts els visitants s’han avançat amb un 0 a 8 en un inici que ha fet pensar que guanyarien amb autoritat. Però la Santboiana ha reaccionat millorant ofensiva i defensivament. Josh Casey ha passat dos cops de càstig consecutius i després ha aconseguit un assaig. Els locals es ficaven en el partit.

A partir d’aquí el partit ha estat igualat entre dos grans equips. En la segona part s’ha pogut veure un bon intercanvi de cops. Al final dos assaigs del VRAC han deixat el marcador en el 26 a 32. La Santboiana, després d’un gran esforç, s’ha vist castigada per alguns errors puntuals.

Recomanacions personalitzades