Ràdio Sant Boi es renova

L’emissora municipal de Sant Boi estrena programació, imatge i pàgina web. «Ho deixaràs tot per escoltar-nos» és el nou eslògan del mitjà de comunicació públic que tindrà un magazine matinal, un altre vespertí i un programa esportiu.

Ràdio Sant Boi 89.4 FMRàdio Sant Boi, l’emissora municipal de la ciutat, comença una nova etapa. La primera novetat és la renovació de la pàgina web, radiosantboi.cat, que s’ha actualitzat amb apartats dedicats a la informació local i l’actualitat dels programes de l’emissora. La web també permet escoltar la ràdio en directe i compta amb un espai de ràdio a la carta per recuperar en qualsevol moment els programes emesos. A més, hi haurà en espai amb blogs d’alguns dels programes.

La programació també ha canviat des d’aquest dilluns 14 de setembre. Amadeu Alemany serà el conductor del nou magazine matinal, La república santboiana, que s’emet de dilluns a divendres de 8 a 11 hores. L’Associació Do It serà l’encarregada del magazine de tarda, adreçat a un públic jove i que s’emetrà de 6 a 8 sota el nom  El momento inútil. A més, els diumenges arriba Bogeria Esportiva, un nou programa esportiu de l’emissora conduit per Cecília Martínez.

«Ho deixaràs tot per escoltar-nos». Aquest és el nou eslògan del mitjà de comunicació, que també ha confeccionat un vídeo promocional que es projectarà als cinemes Can Castellet. Segons l’Ajuntament, la nova Ràdio Sant Boi (89.4 FM) vol ser «útil, propera, participativa, innovadora i de qualitat».

Recomanacions personalitzades