Neix Sant Boi Diari

El diari digital conegut fins ara com dSantBoi evoluciona i es transforma en Sant Boi Diari amb l’objectiu d’informar millor sobre l’actualitat local. Sant Boi Diari continuarà informant a diari de les noticies a la versió digital i estrenarà una publicació de paper bimestral que veurà la llum a l’octubre.

logo-sant-boi-diari-nuevo-fondo-twitter-2

L’11 de setembre de 2015 neix Sant Boi Diari, l’evolució del diari digital dSantboi, a la xarxa des del 15 de maig de 2014. Aquest canvi respon a la necessitat de fer créixer el projecte amb el principal objectiu d’oferir periodisme hiperlocal de millor qualitat i en més formats. La principal novetat és que a més del diari digital d’actualització diària, Sant Boi passarà a tenir una publicació de paper que parlarà de forma exclusiva de l’actualitat de la ciutat. El primer número veurà la llum a principis d’octubre.

Els santboians es podran informar a l’instant de l’actualitat social, política, cultural i esportiva al web www.santboidiari.com, que es pot consultar tant des d’ordinadors com telèfons mòbils i tauletes. Es manté l’aposta pels formats innovadors en el periodisme digital i la informació a les xarxes socials com Twitter i Facebook.

A partir d’ara, a més,de forma bimestral, es podrà llegir una publicació en paper gratuïta amb el més destacat del diari digital i un format de periodisme més profund.

Amb la incorporació de la nova publicació en paper, el canvi a un nom més senzill i una imatge més clara, Sant Boi Diari aspira a copsar millor el batec de la societat santboiana en un sentit ampli, donant veu a l’actualitat política, les inquietuds culturals, els moviments socials i el seguiment esportiu que genera la ciutat.

A més, volem buscar la complicitat del teixit associatiu i comercial, apropant-nos més a les entitats, persones i col·lectius que nodreixen la societat santboiana de vitalitat. Una primer pas és l’acord de col·laboració amb l’empresa MITHOS, l’empresa líder en el sector de la publicitat a la ciutat.

Mithos s’incorpora a la gestió de la publicació que continua en mans de Viu Comunicació, una empresa propietat dels periodistes que formen la redacció i que també edita el diari digital Viu Molins de Rei amb cinc anys d’existència.

Recomanacions personalitzades