CORESSA ofereix un curs d’alemany gratuït per a joves que es trobin a l’atur

L’Ajuntament de Sant Boi, a través de l’empresa municipal CORESSA, organitza un curs d’alemany per a persones d’entre 16 i 29 anys que estiguin a l’atur. El curs, que començarà a l’octubre, serà gratuït. L’objectiu és ampliar les possibilitats de trobar feina per part de joves desocupats.

curs alemany jovesJoves de Sant Boi d’entre 16 i 29 anys, en situació d’atur i que busquen feina. Aquest és el perfil al que s’adreça el nou curs d’iniciació a l’alemany que ofereix l’empresa municipal CORESSA. L’objectiu és millorar les seves possibilitats d’incorporar-se al mercat laboral al donar els coneixements bàsics d’un idioma com l’alemany, el que pot comportar una millor qualificació professional i, d’aquesta manera, facilitar la seva inserció en el mercat de treball.

La nova proposta que s’incorpora a l’oferta de formació ocupacional de CORESSA és gratuïta. El curs, que s’anomena «Alemany des de zero«, consta de 240 hores de classe en horari de matins (de 9.30 a 13.30h) de dilluns a divendres entre els mesos d’octubre de 2015 i febrer de 2016.

Les classes no requereixen coneixements previs d’alemany. El requisit per poder seguir el curs és tenir entre 16 i 29 anys i estar inscrit al programa de garantia juvenil de la Generalitat. En acabar el curs els alumnes rebran un certificat acreditatiu de la formació rebuda.

Les classes es faran a l’aulari de CORESSA, a la masia Torre Figueres del carrer Pau Claris. El curs està subvencionat pel Fons Social Europeu, la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Consorci de Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya.

Recomanacions personalitzades