L’Ajuntament inverteix 680.000 euros en la reforma del poliesportiu La Parellada

Les obres reforçaran la coberta del pavelló més antic de Sant Boi. Està previst que els treballs de millora acabin a finals del mes d’agost. 

Obres al poliesportiu de La Parellada // Ajuntament de Sant Boi

Obres al poliesportiu de La Parellada // Ajuntament de Sant Boi

Obres en el poliesportiu més antic a Sant Boi, el de La Parellada. L’Ajuntament ha invertit un total de 680.000 euros en la reforma d’aquest equipament, que funciona des de fa gairebé 30 anys. Els treballs de millora consisteixen, principalment, en el «reforç estructural de la coberta del pavelló», segons explica el mateix consistori.

A més de reforçar la coberta, també s’aprofita l’ocasió per pintar l’interior de l’edifici, col·locar cistelles articulades i cortines motoritzades amb l’objectiu de separar les pistes. Ara fa un any l’equipament va ser reforçat amb un ascensor per accedir a les grades i es va posar paviment de parquet a la pista poliesportiva.

Les obres es realitzen aprofitant els mesos d’estiu: han començat al mes de juny i el seu final està previst per a finals d’agost. L’equipament esportiu compta amb 1.370 persones abonades i compta amb uns 11.000 usos setmanals.

Recomanacions personalitzades