L’Associació de Veïns de la Cooperativa-Molí Nou celebra el seu 40è aniversari

L’Associació de Veïns de la Cooperativa-Molí Nou ha començat a celebrar els seus 40 anys d’història amb actuacions de dansa, música i recitals de poesia. També s’ha organitzat una exposició que fa un recorregut per les principals fites d’aquesta organització veïnal. 

Representants dels diferents partits van participar en un debat al casal del barri Cooperativa // AAVV Cooperativa - Molí Nou

Representants dels diferents partits van participar en un debat al casal del barri Cooperativa // AAVV Cooperativa – Molí Nou

La presentació dels actes que es faran durant els propers mesos en motiu de la celebració dels 40 anys de l’associació de veïns de la Ciutat Cooperativa – Molí Nou ha comptat d’actuacions de tot tipus al casal del barri. L’estudi de baile Susy ha fet una exhibició de ball, Munu i la coral Els Bons Amics han posat la música i Xose Casal s’ha encarregat d’un recital poètic. La part més formal l’ha posat un debat per valorar els resultats del es passades eleccions municipals amb representants de les diverses forces polítiques presents a l’Ajuntament.

A més, des d’aquesta setmana, el Casal de la Ciutat Cooperativa també acull una exposició de fotografies i reculls de premsa que expliquen la història del barri de les últimes dècades i el paper que ha jugat l’Associació de Veïns. El president de l’associació de veïns, Tomàs Ferrer, recorda la contribució de l’organització veïnal amb la lluita per un ambulatori al barri o la destinació de recursos a la cooperativa agrària dels anys 70. També reivindica el paper en lluites més actuals: «Durant els últims anys hem aconseguit treure els cables d’alta tensió que passaven pel col·legi i el transformador al costat de l’escola Ciurana».

Tot i això, el president de l’Associació es mostra preocupat per una disminució notable de la participació dels veïns i veïnes al barri: «El moviment veïnal no està com hauria d’estar en proporció a la situació econòmica, però nosaltres no podem anar a buscar la gent».

 

Recomanacions personalitzades