La bandera gai penja del balcó de l’Ajuntament durant tot el cap de setmana

La bandera de l’arc de Sant Martí ha penjat durant tot el cap de setmana del balcó de la Casa de la Vila. Per a l’Ajuntament és «un gest públic de compromís amb la igualtat d’oportunitats amb independència de l’orientació sexual».

El diumenge 28 de juny es commemora el Dia Internacional de l’Orgull Gai i l’Ajuntament de Sant Boi s’ha sumat durant tot el cap de setmana penjant al balcó de la Casa de la Vila una bandera de l’arc de Sant Martí, el símbol de les reivindicacions del col·lectiu LGBT (lesbianes, gais, bisexuals i transexuals).

La bandera gai ha estat penjada a l'Ajuntament tot el cap de setmana // Alba Martínez

La bandera gai ha estat penjada a l’Ajuntament tot el cap de setmana // Alba Martínez

L’Ajuntament considera la col·locació de la bandera com «un gest públic de compromís amb la igualtat d’oportunitats i la garantia dels drets socials de totes les persones, amb independència de la seva orientació sexual».

Recomanacions personalitzades