Cremen 1,5 hectàrees de vegetació a Can Carreres

Un incendi ha cremat la zona de vegetació situada al costat de la urbanització de Can Carreres. El foc, que s’ha controlat en poc més d’una hora, ha cremat 1,5 hectàrees i ha obligat a desallotjar dos habitatges propers a l’incendi per l’intens fum.

Imatge aèria de l'incendi // Bombers

Imatge aèria de l’incendi // Bombers

Al voltant de les 13:35 hores del dijous 4 de juny s’ha registrat un incendi a la zona de vegetació situada a la vora de la urbanització de Can Carreres de Sant Boi de Llobregat. El foc s’ha produït just al costat de la zona residencial. La situació ha obligat a desallotjar dos habitatges afectats per l’intens fum, tot i que no hi ha hagut ferits i poc després tothom ha pogut tornar a casa seva.

Segons informen fonts de l’Ajuntament de Sant Boi, el foc ha tingut una expansió ràpida per culpa del vent que feia a la zona. Nou dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat i quatre mitjans aeris han treballat contra les flames.

Una hora i mitja després l’incendi s’ha donat per controlat. Els efectius han estat treballant fins al voltant de les quatre per assegurar la zona. Les causes, de moment, són desconegudes.

Recomanacions personalitzades