Les pimes de Sant Boi es poden acollir a un programa d’acceleració empresarial

Les empreses ubicades a Sant Boi es poden acollir a través de CORESSA a la quarta edició del programa «Accelera el creixement» de la Diputació de Barcelona i PIMEC. El projecte està adreçat a petites i mitjanes empreses que busquen millorar la seva competitivitat amb l’assessorament d’experts.

accelera el creixementL’Ajuntament de Sant Boi, a través de l’empresa municipal CORESSA, participa en la quarta edició del programa «Accelera el creixement» promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC. S’hi poden acollir petites i mitjanes empreses amb potencial de creixement i amb un mínim de tres treballadors i cinc anys de trajectòria. A més, una condició que s’imposa és la voluntat d’invertir en el seu creixement empresarial.

Les empreses seleccionades tindran l’oportunitat d’accedir a 72 hores d’assessorament amb experts que tractaran els elements claus per al creixement com són el lideratge, la innovació, el finançament, la comercialització i la internacionalització, entre altres aspectes.

El programa es durà a terme durant vuit mesos amb l’objectiu d’enfortir el teixit productiu i millorar la competitivitat de les pimes. Es vol augmentar un 5% el creixement mig anual compost de la facturació en tres anys respecte el que ha crescut en el darrer trienni, augmentar un 4% la rendibilitat mitjana de l’empresa, augmentar el rati d’exportació en un 15% en els propers tres anys o augmentar un 10% el creixement mig de la plantilla. En total s’escolliran 50 pimes de la província de Barcelona, com es va fer en les anteriors edicions, amb l’objectiu d’impulsar el seu creixement.

Les inscripcions es poden fer fins el 5 de juny a través del Servei d’empreses i persones emprenedores de CORESSA.

Recomanacions personalitzades