Miquel Iceta espera que el PSC revalidi la confiança majoritària dels ciutadans de Sant Boi

El primer secretari del PSC ha donat suport a la candidata a l’alcaldia, Lluïsa Moret. Miquel Iceta confia que els socialistes revalidin la confiança majoritària dels votants destacant el paper jugat davant la crisi, avançant diners i assumint serveis «deixats de la mà pels governs de Catalunya i Espanya».

Lluïsa Moret i Miquel Iceta acompanyats de regidors i militants socialistes a una carpa del partit // Andreu Ferrer

Lluïsa Moret i Miquel Iceta acompanyats de regidors i militants socialistes a una carpa del partit // Andreu Ferrer

En el marc de la campanya electoral, Miquel Iceta ha fet una visita a Sant Boi i ha passejat pel mercat ambulant de Torre de la Vila acompanyat per Lluïsa Moret i per d’altres integrants de la llista del PSC a les eleccions municipals. «Aspirem a revalidar la majoria i l’alcaldia, perquè creiem que les coses s’han fet bé, l’Ajuntament s’ha bolcat en acompanyar la gent que pitjor ho està passant, en donar un impuls als serveis socials de proximitat i a la reactivació econòmica», ha assegurat Iceta.

Durant el seu passeig per Sant Boi, Iceta ha explicat que ha copsat que «la gent diu que la política está molt embolicada, però que aquí a Sant Boi els socialistes han treballat bé i s’ho han guanyat». Segons Iceta, ajuntaments com el de Sant Boi «s’han trobat molt sols en la lluita contra la crisi, deixats de la mà pel govern de Catalunya i pel d’Espanya, i tot i això han posat tots els instruments que tenien i fins i tot alguns més, assumint la titularitat de serveis que no eren inicialment seus o avançat diners per a coses que havia de fer la Generalitat».

Lluïsa Moret acompanyada del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, al mercat setmanal de Torre de la Vila // Andreu Ferrer

Lluïsa Moret acompanyada del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, al mercat setmanal de Torre de la Vila // Andreu Ferrer

El primer secretari del PSC ha reivindicat el seu partit com una garantia «de governs estables, sòlids i de progrés, amb l’aval de la seva experiència i de la seva gestió», i l’ha contraposat a «partits que ara estan improvisant fórmules, amb noms curiosos i amb sumes que no se sap quina estabilitat tindran».

Per la seva banda, la candidata del PSC a l’alcaldia, Lluïsa Moret, ha destacat que durant els darrers quatre anys l’Ajuntament «s’ha centrat en dos eixos estratègics, com són l’impuls del desenvolupament econòmic i la contenció de l’emergència social, amb una aposta per la inclusíó social, perquè ningú es quedi enrera i perquè es garanteixi la cobertura de les necessitats bàsiques». Segons Moret, en el proper mandat els socialistes mantindran aquestes polítiques i afegiran dos nous eixos estratègics: l’educació i la cultura.

Recomanacions personalitzades