La Fiscalia Anticorrupció demana embargar la seu de Convergència a Sant Boi pel cas Palau

La seu de Convergència Democràtica de Catalunya a Sant Boi és un dels 15 locals que el partit ha dipositat davant la justícia com aval pel cas Palau i la Fiscalia Anticorrupció ha demanat embargar.

Seu de Convergència Democràtica de Catalunya a Sant Boi // Google Maps

Seu de Convergència Democràtica de Catalunya a Sant Boi // Google Maps

La Fiscalia Anticorrupció ha demanat al jutge del cas Palau l’embargament de 15 locals que Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha presentat com aval per fer front a la responsabilitat civil del cas Palau. Un d’aquests és el local de l’agrupació del partit a Sant Boi, situat al número 74 del carrer Jaume I.

Els 15 immobles entre els que es troba el de Sant Boi són els que el partit va dipositar com a aval a la seva responsabilitat civil en el cas després que anunciés la venda de la seu central del carrer Còrsega Barcelona a un grup inversor de Hong Kong. La seu del partit a Barcelona feia davant la justícia la funció que ara passaran a fer els locals del partit repartits pel territori.

En un primer terme, el jutge del cas Palau va quantificar la fiança del cas en 3,2 milions d’euros però recentment aquesta quantitat s’ha incrementat fins els 6,6 al tenir en compte les comissions il·legals de l’última etapa del govern Pujol. Això significa que si finalment es fes efectiu l’embargament d’aquestes 15 seus la federació nacionalista encara no arribaria a la quantitat de diners exigida com aval.

Altres finques presentades com aval pel partit són les seus del partit a Sant Feliu de Llobregat, Castelldefels, Lleida, Tarragona i una desena de ciutats més.

Recomanacions personalitzades