El projecte de dinamització de continguts a nivell intern de l’Ajuntament rep un premi d’innovació

L’Ajuntament de Sant Boi ha rebut el premi a la millor acció formativa en innovació pel seu projecte «Dinamitzadors de continguts» amb el que es busca aportar informacions útils entre el personal del consistori. El guardó s’ha lliurat durant la celebració del cinquè Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics a Madrid.

La tècnica de l'Ajuntament, Elsa Paredes, rep el premi al congrès CNIS // Ajuntament de Sant Boi

La tècnica de l’Ajuntament, Elsa Paredes, rep el premi al congrès CNIS // Ajuntament de Sant Boi

El projecte de dinamització de continguts ha estat una iniciativa creada i impulsada per la unitat d’anàlisi i desenvolupament del servei de Recursos Humans de l’Ajuntament de Sant Boi i compta amb la col·laboració de treballadors i treballadores municipals. Un grup d’aquests es converteixen en dinamitzadors de continguts i s’encarreguen d’aportar coneixement i informació de diferents àmbits relacionats amb les seves competències municipals. Busquen, agrupen i comparteixen informació d’interès professional i personal pels treballadors «de forma contínua per garantir l’aprenentatge permanent», segons expliquen fonts municipals.

Aquesta iniciativa, anomenada «Dinamitzadors de continguts», ha estat premiada com a millor acció formativa en innovació reconeixent «l’aprofundiment en els pilars bàsics de l’actual repte de la formació: gestió del coneixement, curació de continguts, treball col·laboratiu i aprenentatge informal en el lloc de treball». El jurat del premi l’ha triat entre 68 candidatures presentades per 44 institucions.

El guardó s’ha lliurat durant la celebració del cinquè Congrés Nacional d’Innovació i Serveis Públics (CNIS). La tinenta d’alcalde de Serveis Generals, Maria Antonia Barragán, i la cap d’unitat d’anàlisi i desenvolupament de l’Ajuntament, Elsa Paredes, han estat les encarregades de recollir el premi en un acte celebrat a Madrid el 21 d’abril a l’auditori de la Fábrica Nacional de Moneda y Timbre.

Recomanacions personalitzades