Diverses entitats de Sant Boi es preparen per a les Marxes de la Dignitat

Sant Boi en Lluita i el Moviment 22M van organitzar un “sopar solidari” per recaptar diners al que van assistir prop d’una cinquantena de persones.

Imatge del Sopar Solidari per les Marxes per la Dignitat // Sant Boi en lluita

Imatge del Sopar Solidari per les Marxes per la Dignitat // Sant Boi en lluita

El passat divendres al vespre el col·lectiu Sant Boi en Lluita i el Moviment 22M van organitzar un “Sopar Solidari” a l’Ateneu Llibertari per finançar el viatge dels seus integrants a Madrid el proper 21 de març, quan es celebraran les Marxes de la Dignitat. Segons els organitzadors, l’assistència va oscil·lar entre les 30 i les 45 persones de “diferents sensibilitats polítiques”, en paraules de Javi Rodas, integrant de l’Assemblea d’Aturats de Sant Boi i portaveu de la Coordinadora d’Aturats i Precaris del Baix Llobregat.

Durant les properes setmanes i fins la celebració de les marxes, organitzaran diverses activitats amb l’estreta col·laboració de col·lectius de localitats veïnes per recaptar els fons necessaris pel desplaçament. Una de les jornades més importants dels preparatius serà l’acte central de la Marxa de la Dignitat de Barcelona el proper 7 de març al Casinet d’Hostafrancs, en la que intervindran veus de les diverses lluites socials que es mobilitzaran fins a Madrid.

Sant Boi en Lluita és una plataforma unitària que aplega a activistes de diferents col·lectius dels moviments socials i de partits polítics d’esquerres, com ara l’organització juvenil Arran o l’Assemblea Unitària d’Aturats, entre altres.

Recomanacions personalitzades