La cavalcada de Reis s’inspira en els contes tradicionals i populars

La cavalcada de Reis 2015 a Sant Boi s’inspira en la fantasia de contes tradicionals i populars com la Caputxeta Vermella i Hansel i Gretel. Els Reis Mags d’Orienta sortiran a les 17.30h del parc de la Muntanyeta i recorreran els carrers de la ciutat fins arribar a l’Ajuntament.

cavalcada reisLa cavalcada dels Reis Mags d’Orient començarà amb un gran espectacle al parc de la Muntanyeta a les 17.30 hores. Serà el tret de sortida de la comitiva que recorrerà els carrers de la ciutat. El recorregut passarà pels carrers Baldiri Aleu, ronda Sant Ramon, avinguda Onze de Setembre, plaça Catalunya, carrers Francesc Macià, Lluís Pasqual Roca, Montmany, Eusebi Güell, ronda Sant Ramon, carrers Frederic Mompou, Rubió i Ors, Girona, Pablo Picasso, plaça Pallars Sobirà, carrer Carles Martí, rambla de Rafael Casanova i finalment, plaça de l’Ajuntament. Allà, l’alcaldessa de Sant Boi lliurarà a Melcior, Gaspar i Baltasar les claus de la ciutat.

Serà una cavalcada amb carrosses inspirades en la fantasia dels contes tradicionals i populars amb una mirada nadalenca. Es podrà veure a personatges clàssics com Alícia al país de les meravelles, la Caputxeta Vermella, Hansel i Gretel, el Petit Príncep, Aladín i el gat amb botes, entre altres.

Implicació d’entitats

La cavalcada de Reis és un projecte que implica a un gran nombre de ciutadans de Sant Boi en una gran tasca col·lectiva que es porta preparant des del mes de juliol, quan es fan les primeres reunions, i desemboca en la màgica nit del 5 de gener. Entre els col·laboradors hi ha entitats esportives com el FC Casablanca i el FC Santboià; associacions de mares i pares com l’AMPA del col·legi Benviure; comissions de festes com la comissió de Cooperativa i Molí Nou; diables de Casablanca i diables de Sant Boi, la colla gegantera de la ciutat i entitats com l’ACA Casa de Sevilla, AFA Vedruna, Centre Cívic Camps Blancs, Centro Cultural Nuestra Señora de Lourdes, Esplai Cargol, Federació Els Garrofers i Tots Som Santboians.

Recomanacions personalitzades