Un jove mor atropellat per un autobús davant de l’estació de Sant Boi

Un veí de 25 anys ha mort davant de l’estació de Ferrocarrils al creuar el carrer justament quan passava un autobús. El jove, que vivia al mateix carrer, ha estat atropellat dimecres al migdia i quan han arribat els serveis sanitaris ja no han pogut fer res per salvar la seva vida.

L'atropellament mortal s'ha produit a pocs metres del pas de vianants, on encara queden rastres de l'accident // Maria Roda

L’atropellament mortal s’ha produit a pocs metres del pas de vianants, on encara queden rastres de l’accident // Maria Roda

Un jove de 25 anys ha estat atropellat per un autobús de la línia L75 aquest dimecres al carrer Josep Torras i Bages, tot just davant de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat. El succés ha ocorregut al voltant de dos quarts de tres de la tarda, una hora molt concorreguda a l’entorn de l’estació, el que ha provocat que un allau de veïns i clients dels establiments de la zona s’apleguessin al carrer.

Segons la policia local, la víctima ha creuat el carrer quan el semàfor estava en vermell i només ha mirat el carril per on circulen els cotxes, però no ho ha fet cap a l’altre sentit, per on circulen exclusivament autobusos i vehicles d’emergència. En aquell moment precisament passava l’autobús que uneix Cornellà i Sant Boi.

L’impacte amb l’autobús ha estat mortal pel noi, que ha perdut la vida a l’acte. Quan han arribat els serveis sanitaris ja no han pogut fer res per salvar la seva vida. La víctima vivia en el mateix carrer de l’accident, el que ha fet que familiars i coneguts hagin arribat al lloc dels fets poc després de l’atropellament.

Clients del bar que es troba davant de la sortida de l’estació de ferrocarril han explicat a dSantBoi que el noi ha anat a comprar el pà al supermercat i al sortir «ha volgut creuar ràpid sense veure que venia un autobús just en aquell moment». Un testimoni de l’accident afirma que «per aquest pas de vianants sempre creua molta gent ràpid i en vermell, oblidant que passen autobusos».

Una hora després de l’accident ha arribat el jutge per aixecar el cadàver. Durant unes dues hores el trànsit del carrer ha estat tallat, el que ha causat un caos circulatori important a la zona.

Recomanacions personalitzades