La segona edició del programa per a joves «Puc Més» aspira a repetir els bons resultats de l’any passat

El programa destinat a joves d’entre 16 i 22 anys que han abandonat els estudis i es troben en situació d’atur es posa en marxa per segon any amb l’objectiu de millorar les seves opcions de trobar feina. 16 dels 22 participants de l’anterior edició van aconseguir un lloc de treball o van tornar als estudis.

El Punt és el servei d'informació juvenil on els joves santboians poden resoldre tots els dubtes. // Ajuntament de Sant Boi

El Punt és el servei d’informació juvenil que gestiona el programa «Puc més» // Ajuntament de Sant Boi

Aquesta iniciativa, adreçada als joves en atur i amb un baix nivell de formació ofereix sessions formatives en grup sobre tecnologies de la informació i la comunicació així com consells per fer més efectiva la recerca de feina, potencia les habilitats socials i els hàbits saludables, entre altres qüestions. L’objectiu final és preparar als participants per millorar les seves opcions de trobar feina.

El programa Puc Més, que arrenca la seva segona edició a partir d’aquest 19 de novembre, ofereix sessions en grup però també suport personalitzat en forma de tutoria. També es proporcionen a les persones participants eines per millorar la motivació i l’autoestima i orientació per tenir més competències i recursos en el camí cap a la vida adulta.

L’èxit de la primera edició ha estat motiu suficient per apostar de nou per aquest programa juvenil. A la primera edició, realitzada entre novembre de 2013 i juliol d’aquest any, van participar 22 joves de Sant Boi, dels quals sis van aconseguir un lloc de treball i 10 van reprendre els estudis.

Recomanacions personalitzades