L’Ajuntament multiplica per quatre els ajuts per modernitzar comerços del nucli urbà

El Programa Millora de l’Ajuntament de Sant Boi destina enguany 12.000 euros a subvencionar obres i modernitzacions d’establiments comercials situats al nucli urbà de la ciutat. El consistori subvencionarà millores d’imatge exterior, actualitzacions d’interior del local i la modernització de la seva gestió.

Imatge d'una perruqueria de la ciutat, un dels tipus de comerç que poden accedir a la subvenció. // Ajuntament de Sant Boi

Imatge d’una perruqueria de la ciutat, un dels tipus de comerç que poden accedir a la subvenció. // Ajuntament de Sant Boi

L’ajuntament de Sant Boi posa en marxa una nova edició del Programa Millora, una iniciativa de suport al comerç urbà que busca incentivar la millora i la modernització dels comerços de la ciutat.

El consistori destinarà enguany 12.000 euros, el que suposa multiplicar per quatre la partida de l’any passat, quan van ser només 3.000 euros. Aquesta línia d’ajuts es va iniciar l’any 2012 amb l’objectiu d’ajudar a la recuperació de l’economia local.

Els conceptes que se subvencionen són la millora de imatge exterior (retolació, aparador), l’actualització de l’interior del local (renovació de la il·luminació, canvi de paviment) i la modernització de la gestió (projectes web, programes de gestió i programes e-commerce).

Les tipologies d’establiment previstes en aquesta convocatòria són els de venda al detall (excepte cadenes d’alimentació), restauració, bugaderia i tintoreria, perruqueria, estètica i agències de viatge. Les subvencions, que s’han de demanar a l’Oficina Municipal d’Atenció al Públic (OMAP) de la Casa de la Vila es concediran per un import màxim equivalent al 50% del cost de cada actuació de millora. Les sol·licituds es poden presentar fins al 31 de desembre.

Recomanacions personalitzades