Les obres de millora del carrer de Montmany es posen en marxa

Les obres de millora del carrer de Montmany, al barri de Marianao, han començat aquesta setmana i tindran una durada de sis mesos. També significaran l’ampliació de la vorera de l’escola Antoni Gaudí i canvis en les places d’aparcament de l’entorn.  

Les obres ja estan en marxa // Ajuntament de Sant Boi

Les obres ja estan en marxa al carrer de Montmany // Ajuntament de Sant Boi

Les obres de millora del carrer de Montmany en el tram entre Girona i Pi i Margall, al barri de Marianao, ja ha han començat. Els treballs, en un primer moment, afecten als carrers d’Antoni Gaudí i Pablo Picasso. Les obres s’allargaran al voltant de sis mesos.

Durant aquest temps està previst ampliar les voreres del carrer de Montmany, substituir una part de l’enllumenat, col·locar jardineres i fitons, eliminar l’arbrat, canviar algunes canonades d’aigua que es troben en un estat deficient i fer reparacions puntuals del clavegueram. D’altra banda, també es crearan passos elevats a les cruïlles i es posarà un semàfor a la confluència entre els carrers Montmany i Eusebi Güell.

Aquesta remodelació també servirà per fer una ampliació de la vorera del carrer Antoni Gaudí, fet que significarà una millora del camí cap a l’escola que porta el mateix nom. També està previst millorar l’accessibilitat dels encreuaments dels carrers Pablo Picasso amb Victòria i amb Antoni Gaudí creant alguns passos elevats i donant continuïtat a les voreres.

Les obres també tindran efectes en la circulació dels vehicles un cop estiguin finalitzades. L’aparcament quedarà limitat a la banda dreta del carrer en el sentit de la circulació, el que significarà la pèrdua d’algunes places d’aparcament, que seran compensades per altres en semibateria al carrers de Picasso, en el tram entre Girona i la plaça Pallars Sobirà, i al carrer Eusebi Güell, entre la plaça Pallars Sobirà i Salvador Allende.

Recomanacions personalitzades