El Salesians celebren 50 anys i rebran la Medalla d’Or de la ciutat

Fa 50 anys de l’arribada dels Salesians a Sant Boi. L’alcaldessa, Lluïsa Moret, anuncia que rebran la Medalla d’Or de la Ciutat. 

Instant de la celebració del 50 aniversari / Salesians

Instant de la celebració del 50 aniversari // Salesians Sant Boi de Llobregat

Aquest any en fa 50 de l’arribada dels Salesians a Sant Boi de Llobregat i unes 300 persones s’han reunit al teatre de l’escola per tal de celebrar-ho. Primer, han fet una missa a la parròquia presidida pel bisbe de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés.

Després de l’eucaristia, ja al teatre, Núria Fernández, mare de família i cooperadora salesiana, ha explicat la seva experiència com a col·laboradora d’aquesta entitat. “La meva vida i la de la meva família no es pot explicar sense els Salesians Sant Boi i totes les persones amb les que hem fet camí. Per a mi són una gran família que acull i estima», ha explicat.

Medalla d’Or

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha anunciat durant l’acte que els Salesians rebran el màxim guardó que pot rebre qualsevol entitat, la Medalla d’Or de la ciutat. El col·lectiu demanava el suport al seus membres per demanar al consistori aquesta condecoració. Moret ha assegurat que els Salesians són «un referent» com a entitat i ha reivindicat rel paper que fan en favor dels infants i joves més desfavorits.

Recomanacions personalitzades