Unes 500 persones participen a la 33a Passejada amb Bicicleta

Mig miler de persones han participat a la Passejada amb Bicicleta, un esdeveniment esportiu que arribava a la seva 33a edició. La passejada va sortir del Parc Ciclista i l’arribada estava situada al carrer de la Joventut, on es van organitzar diverses activitats lúdiques i familiars.

Ciclistes de totes les edats han participat a la 33a Passejada amb bicicleta // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Ciclistes de totes les edats han participat a la 33a Passejada amb bicicleta // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

Unes 500 persones han participat a la 33a Passejada amb Bicicleta, un esdeveniment consolidat al calendari d’activitats esportives a l’aire lliure de la ciutat. La passejada, que es va fer el passat diumenge 11 de maig, tenia la sortida al Parc Ciclista de Sant Boi i l’arribada al carrer de la Joventut.

La passejada és un esdeveniment popular i participatiu que pretén promoure la bicicleta com a mitjà per fer esport de manera saludable. El recorregut curt per a nens era de 3,5 quilòmetres i la resta de participants van recórrer 10,8 quilòmetres. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, com en altres ocasions, va obrir les seves portes per que els ciclistes passessin per les instal·lacions del centre sanitari.

Un cop superada la línia de meta hi havia diverses activitats lúdiques i familiars com spinning, un circuit BMX, una gimcana d’habilitats i bicicletes adaptades, entre altres.

Recomanacions personalitzades