La Mammatina, la pizzeria de referència a Sant Boi

Sant Boi Diari en col·laboració amb Mammatina

La pizzeria Mammatina es consolida en la nova ubicació a tocar de la plaça del Mercat Vell com la pizzeria dels santboians, amb una forta aposta pel producte de proximitat del Parc Agrari del Baix Llobregat i col·laboracions amb entitats del teixit associatiu de Sant Boi.

La nova Mammatina continua sent la Mammatina del carrer Major, però molt millor. Ara, situada al costat de la plaça del Mercat Vell, al número 18 del carrer Víctor Balaguer, on hi havia l’emblemàtic restaurant Ibiza 2.

Reconvertida en restaurant, a l’hora de sopar els clients poden degustar les seves delicioses pizzes asseguts a taula, acompanyant-ho amb begudes, còctels, tapes, amanides i postres. I, ben aviat, amb actuacions musicals en directe.

Això sí, també es poden continuar demanant per telèfon per menjar-les a casa. Les porten en patinet elèctric, perquè Mammatina pensa en alimentar els santboians, però no el canvi climàtic.

Ambaixadors del Parc Agrari

El millor de Mammatina és que elaboren les pizzes amb producte local, ingredients de quilòmetre zero i de proximitat. No en va, són ambaixadors del Parc Agrari del Baix Llobregat, especialment de Cal Xim Xim de Viladecans.  

«La pizza estrella continua sent La Santboiana», afirma en Rogelio, el propietari de la Mammatina, referint-se a aquesta creació única que pica l’ullet a Sant Boi de Llobregat i que té base de tomàquet, mozzarella 100%, ruca, pernil salat, burrata, tomàquets cherry del Parc Agrari, orenga, parmesà i oli d’oliva.

En canvi, per als clients exigents i atrevits, proposen La Diábola, amb espianatta calabra (embotit picant italià), i la seva pròpia versió de la pizza La Tartufata, amb base blanca, xampinyons del Parc Agrari, tòfona negra, mozzarella 100%, bacó i parmesà.

En Rogelio és xef i dirigeix ​​i pensa la Mammatina amb la seva dona Giovanna, a més del restaurant Atrévete (al carrer de Lluís Castells, 37, de Sant Boi), on l’especialitat són els arrossos i ofereix menú diari entre setmana.

Implicats amb el teixit associatiu santboià

La Mammatina col·labora amb organitzacions, empreses i esdeveniments del poble, i ja ha esdevingut la pizzeria de referència de Sant Boi de Llobregat. La col·laboració és d’anada i tornada. Després d’una primera donació a la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple de l’ONG FEM de Sant Boi, en Rogelio va idear la pizza La Guanciale, amb cansalada ibèrica italiana (greix saludable) per continuar donant a l’organització: per cada pizza La Guanciale que vengui durant 13 mesos donarà 1 euro a la campanya.

Així mateix, després del triomf de l’equip de rugby femení de Sant Boi, Mammatina va convidar les campiones a sopar al seu restaurant i entre totes van idear la pizza Ferro Santboiana, amb botifarra de pagès, formatge brie, mel, ceba caramel·litzada, mozzarella 100% i orenga, que en Rogelio no ha dubtat a incloure a la seva carta. 

Sens dubte, la Mammatina és la pizzeria del poble perquè col·labora, a més, amb la Fundació Marianao, l’Associació LGTBI, Ràdio Sant Boi, la campanya Donació de Sang de Sant Boi i la cursa Rett Race. Alhora, patrocinen l’Associació ProCat Sant Boi i l’Associació Catalana de Lluita de Braços. I, fins i tot, encara tenen en ment col·laborar i promocionar molts més santboians del món de la cultura, l’esport i la salut.

Mammatina disposa d´una àmplia carta de pizzes per a tots els gustos i per a qualsevol ocasió, amb opcions vegetarianes i veganes, per emportar o sopar al restaurant, amb la seguretat que els seus ingredients vénen del millor del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Són molt actius a Instagram i Facebook, on es pot estar al dia de totes les novetats de la Mammatina. I per a comandes i reserves, es poden fer al seu web, així com per telèfon al 93 504 19 61 i al 722 511 451. A més, tenen una targeta Client Fidelitat, que permet gaudir dels seus avantatges i promocions, disponible en aquest enllaç o escanejant el QR següent:

Recomanacions personalitzades