L’Aplec de Sant Ramon celebra la seva 87a edició amb una jornada plena de tradició, cultura i natura

La tradicional trobada ha arribat a la 87a edició i el pregó ha anat a càrrec del Club Bàsquet Sant Boi, que ha complert cinquanta anys d’història.

Instant de l’Aplec // Cristina Diestro – Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’Aplec de Sant Ramon, la tradicional trobada popular al cim del Montbaig entre Sant Boi de Llobregat, Viladecans i Sant Climent de Llobregat, ha arribat enguany a la seva 87a edició.

El tret de sortida ha estat a dos quarts de nou  del matí amb la pujada a peu a l’ermita des de l’aparcament de Can Xixol, ubicat al barri de Marianao. Fins al migdia s’han dut a terme diverses activitats, que han començat a dos quarts de deu amb el ball de bastons dirigit per l’associació cultural l’Empelt.

L’acte oficial, amb el pregó habitual, ha tingut lloc a les 10 hores i ha anat a càrrec del Club Bàsquet Sant Boi, que compleix cinquanta anys d’història aquest 2024. Tot seguit, s’ha realitzat la corresponent missa.

Posteriorment, hi ha hagut el ball de cireraires a la plaça. En paral·lel, al llarg de tot el matí, s’han fet tallers d’empremtes de natura per al públic familiar i tastos de natura. A més, la Torre Benviure ha estat oberta des de les set i mitja del matí fins a dos quarts de dues del migdia.

Recomanacions personalitzades