La santboiana Judit González és campiona del Món sub-18 d’handbol

Èxit de la jugadora del municipi, formada a l’Handbol Cooperativa Sant Boi, després de la consecució de la medalla d’or amb Espanya a la Xina.

Judit González amb la medalla d’or i el trofeu de campiona mundial // Sasa Pahic Szabo – IHF – Kolektiff

Judit González Martínez, jugadora d’handbol de Sant Boi de Llobregat, ha fet història i s’ha proclamat campiona del Món amb Espanya sub-18 aquest estiu. Un nou èxit de l’esport femení estatal.

La selecció nacional ha aconseguit la medalla d’or al Mundial, celebrat a la Xina, després de guanyar tots els partits des de la fase preliminar fins a la final. Victòries contra Egipte (22-37), Romania (20-25), Suïssa (25-21), República Txeca (26-19), Alemanya (25-21), Japó (32-23), Hongria (16-19) i Dinamarca (22-23). González, que juga a la posició de lateral dret, ha participat en els vuit enfrontaments durant el torneig i ha marcat quatre gols en vuit llançaments.

Judit González durant un partit del Mundial // Sasa Pahic Szabo – IHF – Kolektiff

El club de formació de Judit ha estat una entitat del seu municipi, l’Handbol Cooperativa Sant Boi, i ara pertany a l’Handbol Sant Vicenç, equip de la Divisió d’Honor Plata.

Amb aquest històric triomf a terres xineses, la selecció espanyola sub-18 femenina ha sumat el primer títol mundial. Una generació daurada de l’handbol base, de la qual forma part una jugadora santboiana.

Recomanacions personalitzades