La UE Santboiana incorpora set cares noves

Jordi Jorba, Pedro Soto, Hugo Watson, Josh Hanlon, Genís Carbonell, Marçal Carreras i Pau Massoni són els fitxatges del sènior masculí del degà per la temporada 2024/2025.

Jordi Jorba torna a la Santboiana // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha fitxat set jugadors, de moment, de cara a la temporada 2024/2025. Jordi Jorba, Pedro Soto, Hugo Watson, Josh Hanlon, Genís Carbonell, Marçal Carreras i Pau Massoni són les incorporacions del sènior masculí. El club els ha anunciat a través dels seus canals de comunicació.

Jorba ja va formar part de la plantilla el curs 2021/2022, en el qual el degà es va proclamar campió de la Divisió d’Honor. L’ala català arriba procedent del Chartres francès i abans havia estat al Ciencias de Sevilla.

Soto retorna al degà després de formar part de la plantilla durant la temporada 2020/2021. L’apertura argentí procedeix del Rennes francès. Destaca per la seva potència física, velocitat i fiabilitat amb el peu.

Watson reforça la línia de tres quarts i procedeix d’Old Albanians RFC. El rugbista anglès és un utility back, que té experiència com a centre, ala i 15, i destaca per la potència i el desequilibri durant el joc.

Hanlon és un talona irlandès, internacional sub-20 amb la seva selecció, que ocuparà posicions de la davantera. Les seves característiques principals són la potència i la versalitat.

Massoni, Carbonell i Carreras són tres joves talents, com els defineix el club. El primer torna al degà després del seu pas per les categories de formació, procedent del Brive Espoir, i reforça la davantera. El segon arriba del Gòtics i ocuparà la segona línia. El tercer jugador ve de l’INEF Lleida per a la tercera línia.

Renovacions

Mariano Pigatto afronta la tercera temporada i és important en les accions de la davantera. Juan Pablo Socino, dels tres quarts i un dels màxims anotadors amb el peu de la Lliga, segueix per aportar qualitat. Facundo Domínguez, tercera línia, continuarà aportant potència a la davantera. Nico Jurado, força per a la primera línia. Tomás Leonori, de la davantera, es manté a la plantilla. Matt Foulds, també davanter, viurà la segona temporada. Zé Conde, pilar portuguès, jugarà el cinquè curs al degà. Fede Bianchini, davanter, disputarà la quarta temporada a Sant Boi.

Baixes

Juanma Lescano, mitja melé arribat el curs 2021/2022, ha deixat el club després de tres temporades. Sergi Coma, primera línia, ha estat sis temporades amb 110 partits disputats. Tant Lescano com Coma han guanyat una Lliga i una Supercopa d’Espanya vestint la samarreta del degà. Pepe de la Torre, apertura, i Arnau Ojeda, fitxats l’any passat, també han marxat de l’equip.

Recomanacions personalitzades