Sant Boi premia més de 800 esportistes pels èxits a la darrera temporada

L’Ajuntament del municipi ha reconegut 820 persones de 40 entitats i 18 modalitats, després dels mèrits aconseguits durant el curs 2023/2024.

Instant de l’acte // Cristina Diestro – Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha premiat més de 800 esportistes de 40 entitats i 18 modalitats, pels èxits de la temporada 2023/2024. 820 persones reconegudes en un acte presentat per Jordi Robirosa.

Els jardins del Centre d’Art Can Castells del municipi han tornat a ser l’escenari d’aquest esdeveniment. Lluïsa Moret, alcaldessa; Maria Antonia Barragán, regidora d’Esports; Maria Valencia, tinenta d’alcaldia d’Igualtat i Ciutat Cohesionada; i César Thovar, regidor de Promoció de l’Esport en Edat Escolar, han estat presents en el lliurament dels guardons.

Durant l’acte, l’organització ha premiat èxits individuals i col·lectius de la temporada, com els ascensos de categoria i els títols o les primeres posicions a Campionats de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i del Món. L’Ajuntament també ha reconegut la tasca dels complexos esportius i dels clubs de petanca de la ciutat en la promoció de l’activitat física. En el següent enllaç del Flickr oficial es poden consultar les imatges.

Èxits col·lectius

Subcampionat de Lliga i Copa i tercera posició a l’European Cup del sènior de softbol del CBS Sant Boi, ascens del sènior femení de la UE Santboiana a la Divisió d’Honor B, segon lloc del cadet masculí ‘A’ del Club Handbol Cooperativa Sant Boi al Campionat d’Espanya, ascens de l’infantil masculí del FC Santboià a Preferent, ascens del sènior masculí del CF Ciudad Cooperativa a Primera Catalana o ascens del Marianao Poblet B masculí a Tercera Catalana. També bàsquet, billar o ball. Aquests han estat alguns èxits col·lectius.

Èxits individuals

A continuació, destaquem mèrits individuals. Títol d’Ona Lázaro, gimnasta del Club Gimnàstic Sant Boi, al Campionat d’Europa de gimnàstica, èxits d’esportistes de l’Escola Esportiva Llor als Campionats d’Espanya de pentatló modern i d’esgrima o el Campionat d’Europa aconseguit per Anna Puig i Núria Jou amb la selecció espanyola de rugbi XV. També s’han obtingut èxits en esports com tennis o gimnàstica artística.

Recomanacions personalitzades