A presó per donar-li un pallissa a un jove amb autisme de Sant Boi de Llobregat

Un jove de 19 anys ha ingressat a presó per agredir brutalment un jove de 21 anys amb autisme. Els Mossos d’Esquadra continuen investigant per poder identificar al segon agressor.

Imatge de recurs dels Mossos d’Esquadra // Arxiu

Un jove de 19 anys ha ingressat aquest divendres a presó per donar-li una brutal pallissa a una persona de 21 anys amb autisme. La víctima és de Sant Boi de Lobregat. Els fets es van desenvolupar el passat 4 de juny cap a dos quarts d’onze de la nit, quan la víctima es dirigia cap a la seva localitat després d’anar a un gimnàs situat a Cornellà. Durant el trajecte, a l’altura del Parc Agrari del Baix Llobregat, va ser sorprès per dues persones.

En principi, la intenció dels dos agressors, era robar-li el telèfon mòbil a la víctima, però finalment, li van donar una pallissa que els Mossos d’Esquadra han qualificat de «violència extrema» segons avança La Vanguardia. La víctima, que a més es tracta d’una persona vulnerable, va quedar inconscient a terra i va acabar ingressada a l’hospital.

La investigació continua oberta

Els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació per tal d’identificar els autors dels fets. El 19 de juny, gràcies a les imatges enregistrades per unes càmeres de seguretat a la zona, van detenir a un home de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions. El jove comptava amb cinc antecedents de la mateixa tipologia delictiva. 

Actualment, Mossos d’Esquadra continuen investigant els fets per tal de poder identificar i procedir a la detenció del segon agressor. En aquest aspecte, els cossos policials reiteren el seu compromís de perseguir amb fermesa aquest tipus de delictes i protegir les persones més vulnerables de la societat.

Recomanacions personalitzades