Els Mossos detenen a un monitor de la fundació Llor per col·locar una càmera al vestidor dels infants

La persona arrestada, de 19 anys, ha estat acomiadada del centre, que ha activat els protocols per aquests casos.

Imatge de recurs dels Mossos d’Esquadra // Arxiu

Els Mossos d’Esquadra han detingut a un monitor de piscina de la fundació Llor per presumptament instal·lar una càmera de vídeo en els vestidors dels infants. Segons informen fonts de Mossos d’Esquadra a Sant Boi Diari, el dispositiu va ser trobat per una de les alumnes, que va alertar als seus pares.

La família, en tenir coneixement dels fets, ho va comunicar al centre, que va interposar la denúncia davant els cossos policials. El monitor va ser detingut al mateix centre aquest dimarts a la tarda pels Mossos d’Esquadra i, segons confirmen els cossos policials, es tracta d’un jove de 19 anys.

Segons ha avançat TVE, el jove ja ha estat acomiadat del centre. En el mateix sentit, segons informa l’ACN, ha activat els protocols establers per aquest casos. A més, han emès un comunicat destinat a la comunitat educativa informant de la situació i s’ha posat a disposició de les famílies per atendre qualsevol dubte.

Investigació oberta

Actualment la investigació del cas s’està duent a terme per la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra de Sant Boi. En aquest sentit, segons avancen a aquest diari fonts policials, s’ha confirmat que a l’interior del dispositiu no hi ha imatges enregistrades. Actualment, però, la investigació continua oberta i el cas està sota secret d’actuacions.

Recomanacions personalitzades