La Santboiana es queda sense punts

El degà, que ha jugat un bon partit, perd contra el VRAC al Baldiri Aleu en la tercera jornada de la segona fase de la Divisió d’Honor (18-26).

Acció del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

Derrota de la Santboiana, que ha jugat un bon partit, davant el VRAC (18-26) al Baldiri Aleu en la tercera jornada de la segona fase de la Divisió d’Honor. Amb aquest resultat, el degà es queda sense punts.

El primer temps ha estat molt igualat i ha acabat amb victòria parcial del degà després d’un cop de càstig passat per Juan Pablo Socino (3-0).

A la represa, la igualtat s’ha mantingut. Dues marques de Pol Joven i Tomás Leonori, una transformada per Socino, a més d’un cop de càstig passat de Socino per part local, i els de Valladolid mitjançant quatre assajos i tres transformacions. L’equip de Sant Boi ha arribat amb opcions de victòria als darrers instants, però ha acabat perdent sense sumar el bonus defensiu.

La Santboiana té 33 punts i és cinquena a la classificació del grup A, empatada amb El Salvador i quatre per sobre de l’Alcobendas. El degà visita el camp del Ciencias, tercer, en la quarta i penúltima jornada.

Recomanacions personalitzades