La UE Santboiana suma el bonus defensiu contra el Burgos

El degà, que ha plantat cara a l’equip castellà, ha perdut el partit en els darrers instants en un migdia passat per aigua i amb vent al Baldiri Aleu (9-12).

Instant del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

Després de la victòria a Alcobendas, la UE Santboiana rebia el Burgos al Baldiri Aleu en una nova jornada de la segona fase de la Lliga. El degà ha plantat cara i, tot i la derrota (9-12), ha sumat el bonus defensiu.

El partit, que ha estat marcat per la pluja i el vent, s’ha decidit a partir de cops de càstig. Pepe De La Torre, per part local, n’ha passat tres i, Tomás Carrió, dels visitants, quatre. Els castellans s’han endut la victòria en els darrers instants contra un degà que ha tingut opcions de triomf fins al final.

Amb el resultat, la Santboiana suma 33 punts i es manté a la quarta posició de la classificació del grup A. La propera jornada també es jugarà al Baldiri Aleu i el rival serà el VRAC, que ha caigut contra El Salvador aquest cap de setmana.

El sub-23 aconsegueix la victòria amb bonus ofensiu

L’equip sub-23 masculí de la Santboiana ha derrotat l’Hernani (54-12) en el penúltim partit al Baldiri Aleu de la fase regular de la Lliga Nacional. Triomf amb bonus ofensiu.

Instant del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

Partit on el degà s’ha mostrat molt superior i ha aconseguit fins a vuit marques, amb set transformacions. L’equip visitant ha sumat dos assajos i una transformació.

Víctor i Albert Rodríguez, Xavi Aguilar, Nacho Díez, Eric Pizarro, Urtzi Jauregi, Roger Espina i Woody Ferrer han estat els anotadors santboians en el triomf clar davant del conjunt basc al Baldiri Aleu.

El degà té 46 punts després de la jornada. El proper compromís també serà a casa, contra el Sant Cugat, en un duel entre primer i segon del grup B.

Recomanacions personalitzades