La diputada del PSC Sònia Guerra és nomenada membre del Comitè d’Igualtat de Gènere de la Internacional Socialista

La diputada santboiana ha estat nomenada aquesta setmana a la reunió del Comité d’Igualtat de l’organització, celebrada a Madrid.

Sònia Guerra entra a formar part del Comitè d’Igualtat de la Internacional Socialista // PSC Baix LLobregat

La diputada del PSC i secretària de polítiques feministes del partit, Sònia Guerra, ha estat nomenada com a membre del Comitè d’Igualtat de Gènere de la Internacional Socialista. El nomenament de la diputada santboiana com a membre de l’organització s’ha dut a terme aquesta setmana, durant la reunió del Comitè d’Igualtat a Madrid.

En el seu nomenament, Guerra ha assegurat que «és un orgull representar el feminisme espanyol a la Internacional Socialista» i ha destacat que el seu objectiu al Comitè «és tractar de situar l’agenda feminista espanyola a escala internacional». En aquest sentit, ha recordat que l’estat espanyol és un dels països més avançats en termes d’igualtat efectiva i ha remarcat que continuarà treballant per aconseguir «que els drets conquerits en el nostre estat es converteixin en drets per a totes les dones independentment d’on resideixin».

A banda de formar part del Comitè d’Igualtat de Gènere de la Internacional Socialista, Guerra també passa a ser membre de la Internacional Socialista de Dones, actualment presidida per l’exministra del Ministeri de la Dona de República Dominicana, Janet Camilo.

Vetllar per l’avenç de les polítiques socialistes d’igualtat

La Internacional Socialista és una organització internacional de partits socialistes, laboristes i socialdemòcrates d’arreu del món. Actualment, l’organització està presidida pel president del Govern de l’Estat i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. El Comitè d’Igualtat de l’organització vetlla per avançar en les polítiques socialistes d’igualtat entre homes i dones arreu del món.

Recomanacions personalitzades