La Santboiana és eliminada de la Copa del Rei

L’equip de Sergi Guerrero perd la semifinal al camp del Burgos i es queda fora de la gran final (32-17).

Imatge de la semifinal a Burgos // Memex Maeso Burgos

La UE Santboiana ha quedat eliminada de la Copa del Rei després de caure al camp del Burgos a les semifinals per 32-17.

El primer temps del partit ha estat dominat pel conjunt castellà, tot i que el degà ha intentat plantar cara. L’equip local ha arribat amb avantatge al descans (18-10) després de dues marques, una transformada, i dos cops de càstig. Un assaig de Mariano Pigatto transformat per Pepe De la Torre més un cop de càstig passat pel propi De la Torre han estat els punts dels catalans.

A la represa, el Burgos s’ha escapat definitivament al marcador a partir de dues marques transformades. De la Torre, amb un assaig transformat per part santboiana, ha retallat la distància fins al 32-17 definitiu.

Burgos i VRAC, guanyador de l’altra semifinal davant El Salvador (6-15), disputaran el partit pel títol al Ciutat de València el 4 de maig.

Recomanacions personalitzades