Detingut un lladre que robava joies amb estrebades quan tractava de fugir pel riu

Una dona d’edat avançada va patir el robatori d’una cadena d’or que portava al coll per part d’un home amb nombrosos antecedents que va repetir la tècnica a Sant Vicenç dels Horts i Pallejà, on va acabar sent detingut pels Mossos quan tractava de fugir per la llera del riu Llobregat.

El lladre va intentar fugir pel riu Llobregat // Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 26 anys com a presumpte autor de tres robatoris violents, resistència i atemptat contra els agents de l’autoritat. Se l’acusa del robatori de joies a través de la tècnica de l’estrebada a Sant Boi de Llobregat la setmana passada. El botí després tractava de vendre’l, segons han explicat fonts policials a Sant Boi Diari, deixant clar que és una manera d’actuar que no era la primera vegada que feia.

El lladre, que ha estat enviat a presó pel jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Llobregat, acumula 27 antecedents policials. A tots ells s’ha de sumar el de Sant Boi, un altre a Sant Vicenç dels Horts i un tercer a Pallejà, on va cometre un altre delicte de les mateixes característiques, robant-li amb violència una cadeneta d’or del coll a una dona d’edat avançada a la vegada que va colpejar al seu marit. El lladre duia un ganivet de grans dimensions i un esprai de defensa durant els robatoris.

També se li atribueix un robatori a un domicili de Pallejà. En aquest cas les dotacions policials el van interceptar després del delicte, a la zona del polígon industrial cap a Sant Vicenç dels Horts en direcció a una zona boscosa a la llera del riu Llobregat. L’home va tractar de fugir endinsant-se a l’aigua, va reaccionar de forma agressiva i va brandar el ganivet contra els agents, fent cas omís a les seves indicacions fins que el van reduir.

Recomanacions personalitzades