Set integrants del CBS Sant Boi estaran al Mundial de softbol femení

Les jugadores Anna Sobrino, Sorangel Ledezma, Beatriz Alonso, Carla Segura, Ariadna Cerdà i Alba López i l’entrenador Xavier Civit participaran al Campionat del Món de València del 18 al 22 de juliol.

Imatge de l’Europeu 2022 // Grega Valancic – WBSC Europe

Set integrants del CBS Sant Boi formaran part de la selecció espanyola al Mundial de softbol femení de València. Les jugadores Anna Sobrino, Sorangel Ledezma, Beatriz Alonso, Carla Segura, Ariadna Cerdà i Alba López i l’entrenador Xavier Civit estaran a la competició entre el 18 i el 22 de juliol.

Espanya, al grup B del Campionat del Món, serà l’equip amfitrió a la capital del Turia i s’enfrontarà a Països Baixos, Cuba, Xina, Puerto Rico i Sud-Àfrica. Els dos primers classificats passaran a les finals d’Itàlia del 2024.

Irlanda, entre l’11 i el 15 de juliol, i Itàlia, del 22 al 26 de juliol, són les altres seus de la fase de grups. Estats Units, Gran Bretanya, Austràlia, Taipei, Botswana i Irlanda formen el grup A. Canadà, Japó, Filipines, Nova Zelanda, Veneçuela i Itàlia al grup C.

Imatge de l’Europeu 2022 // Grega Valancic – WBSC Europe

El Sant Boi és l’equip que aporta més jugadores a la selecció espanyola de cara a la cita mundialista, seguit pel CBS Rivas de Madrid en una convocatòria de 16 en total.

Abans d’aquest esdeveniment, Sant Boi de Llobregat va ser una de les seus del Campionat d’Europa 2022 i en el qual Espanya va acabar a la cinquena posició.

Recomanacions personalitzades