Sant Boi ofereix cursos per millorar les habilitats digitals a joves en recerca activa de feina

Un total de 60 joves menors de 35 anys amb discapacitat o en tractament de salut mental es podran inscriure al programa. També se’ls oferirà orientació sociolaboral per gestionar de forma autònoma el seu procés d’inserció laboral.

El programa està subvencionat per la Diputació de Barcelona// Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha anunciat la posada en marxa del programa ‘Sumem per a joves digitals: dispositiu d’inserció laboral i habilitats digitals per a joves’. En total es podran acollir 60 joves de la ciutat que es trobin en situació de recerca activa de feina. El programa, subvencionat per la Diputació de Barcelona, s’adreça a menors de 36 anys, especialment persones amb discapacitat o en tractament de salut mental.

Les primeres classes s’iniciaran al setembre i el projecte es prolongarà fins a finals del 2024. Els participants rebran formació digital per millorar les seves habilitats i potenciar així les opcions de trobar feina. També se’ls oferirà orientació sociolaboral per a què els participants puguin aprendre a gestionar de manera autònoma el mateix procés d’inserció laboral.

Entre els cursos previstos hi ha sis mòduls independents, de 30 hores cadascun, en Màrqueting digital i Comunicació 2.0: ‘Com crear un web?’, ‘Com atreure visites al web?’, ‘Com vendre per Internet?’, ‘Com aprofitar les xarxes socials?’, ‘Com fer comunicació gràfica’ i ‘Com retocar imatge i vídeo?’.

També s’ofereixen cursos de ‘Màrqueting personal i habilitats socials’ (12 hores), ‘Currículum i marca personal’ (6 hores), ‘Canals de recerca de feina innovadors’ (6 hores), ‘Mercat de treball i perspectiva de gènere’ (6 hores), ‘Recursos per afrontar un procés de selecció per competències’ (6 hores) i ‘Qüestió d’hàbits: som el que fem i entrenem’ (24 hores).

Per inscriure-s’hi cal adreçar-se a Sant Boi Centre Serveis, situat a la carretera Santa Creu de Calafell número 33 (tel. 93 635 12 46 i ocupacio@santboi.cat) i El Punt Servei d’Informació Juvenil (Can Massallera, tel. 93 652 98 43 i elpunt@santboi.cat).

Recomanacions personalitzades