Roger Pareta guanya la 42a Cursa Ciclista del Llobregat

El Club Ciclista Sant Boi ha estat l’organitzador de la prova, puntuable per a la Copa d’Espanya junior, amb el recorregut entre Navàs i Sant Boi.

Roger Pareta és el guanyador // Xevi Planas – Club Ciclista Sant Boi

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la 42a edició de la Cursa del Llobregat entre Navàs i Sant Boi de Llobregat. El Club Ciclista Sant Boi ha estat l’organitzador de la prova, que és puntuable per a la Copa d’Espanya junior.

La cursa ha constat d’un recorregut de 111,3 quilòmetres i 1.514 metres de desnivell positiu. Roger Pareta ha estat el guanyador després de travessar la meta del carrer Pau Claris de Sant Boi a la primera posició. Héctor Celda, segon, i Gerard Ginabreda, tercer, han completat el podi de la classificació general.

Roger Pareta travessa la meta // Xevi Planas – Club Ciclista Sant Boi

Pareta també s’ha emportat els premis de les metes volants, del primer corredor autonòmic i per equips. Gerard Ginabreda ha estat el millor junior de primer any i ha guanyat en la combativitat. Tito Pini ha triomfat en la muntanya i Marc Aranda, el millor corredor local.

Olesa de Montserrat, Martorell, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló són els altres municipis del Baix Llobregat per on ha passat la cursa.

Recomanacions personalitzades