La UE Santboiana és semifinalista de la Divisió d’Honor

Un assaig d’Oriol Pujol a l’última jugada dóna la victòria al vigent campió contra el Barça en un final de derbi apoteòsic al Baldiri Aleu (38-31).

Celebració de l’assaig de la victòria // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana s’ha classificat per a les semifinals de la Divisió d’Honor després de guanyar el derbi dels quarts de final contra el Barça per 38-31 al Baldiri Aleu.

El degà s’ha avançat en els primers instants mitjançant una marca de Gastón Vía transformada per Juan Pablo Socino i l’equip blaugrana ha empatat pocs minuts després. La Santboiana s’ha tornat a posar per davant a partir d’un cop de càstig passat per Socino i ha ampliat l’avantatge amb un altre assaig, de Nacho Contardi, i la transformació de Socino. El Barça ha retallat la distància, però els locals han obert novament una escletxa gràcies a un assaig de Pau Anguita transformat per Socino. Poc abans del descans, els visitants s’han col·locat dins del partit (24-17).

A la represa, el Barça ha tornat a empatar ràpidament mitjançant una marca transformada (24-24). Instants després, dues marques transformades més per equip, Socino pels locals, han situat el 31-31. Quan semblava que s’arribaria a la pròrroga, Oriol Pujol ha donat la victòria al campió amb un assaig a l’última jugada i ha portat la felicitat a l’afició santboiana. Socino ha transformat i ha situat el 38-31. Pablo Ortiz, Pau Aira, Bautista Güemes, Pedro Cane, Felipe Alegría i Bastien Jegou han fet els punts blaugranes.

Instant del partit // Dani Soneira

La Santboiana juga contra el VRAC, que ha eliminat l’Ordizia, les semifinals a Valladolid aquest diumenge. Burgos i Ciencias de Sevilla, guanyadors contra Complutense Cisneros i El Salvador, disputen l’altre partit.